Συνέλλαβαν τον Φρέντη Μπελέρη στην Χειμάρα!!!

Εψές γύρω στις 12:00 τοπική ώρα Αλβανίας, η αλβανική αστυνομία συνέλαβε τον υποψήφιο δήμαρχο Χειμάρας Φρέντη Διονύσιο Μπελέρη, μαζί με τον τ. αντιπρόεδρο της Ένωσης Χιμαριωτών Αθηνών, Παντελή Κοκαβέση με την κατηγορία ότι υποκινούσαν “αντιαλβανικές ενέργειες.

Απο ότι φένεται στο βίντεο που δίνουμε στην δημοσιότητα από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης της επιχείρησης του, ο Φρέντης Μπελέρης με έναν συνεργάτη του, βρίσκεται έξω από το εστιατόριο που διατηρεί στην Χειμάρα, ξαφνικά τρέχουν πάνω του τρεις αστυνομικοί με πολιτικά και αμέσως μετά ακολουθούν άλλοι δύο αστυνομικοί ένστολοι με διακριτικά!

Όπως φαίνεται και στο βίντεο τον συλλαμβάνουν αμέσως χωρίς να μπορέσει να αντιδράσει!

Ο συνεργάτης του κρατείται στην Χειμάρα και ο Φρέντης Μπελέρης κρατείται σε άγνωστο μέρος. Στη Χιμάρα επικρατεί αναβρασμός. Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε μπροστά από το κτίριο της Αλβανικής Αστυνομίας. Ο δεύτερος συλληφθής έχει πρόσφατα κάνει μεταμόσχευση καρδιάς και βρίσκεται υπό άγνωστες συνθήκες και χωρίς τα φάρμακά του. Υπό άγνωστες συνθήκες έχει πέσει η ιστοσελίδα himara.gr. 

Όλα αυτά συμβαίνουν σε μια περίοδο στην οποία ο πρωθυπουργός Ράμα απείλησε τον Μπελέρη μέσα στη Χιμάρα προβάλοντας τον εκλεκτό του Jorgo Goro, σε μια περίοδο που οι επίσημη εξωτερική πολιτική απολαμβάνει τις καλύτερες στιγμές Ελληνοαλβανικών σχέσεων.  Να είναι άραγε ένα πείραμα από πλευράς επίσημου και βαθέως αλβανικού κράτους; Έχει άραγε δίκιο ο τίτλος της τελευταίας ανάρτησης της himara.gr ότι “η Χιμάρα είναι μόνη της”;

Και από ότι μαθαίνουμε ο λόγος της σύλληψης του Φρέντη Μπελέρη είναι χρηματοδότηση ψηφοφόρων της Χειμάρρας!

Ο πραγματικός λόγος όμως είναι όπως όλοι φανταζόμαστε, Οι υψηλές δημοσκοπήσεις που δείχνουν τον Φρέντη Μπελέρη να βγαίνει δήμαρχος στον δήμο της Χειμάρας!

Πηγή himara.gr & Γιώργος Κυριακού

Η σύλληψη του Φρέντη Μπελέρη
Φρέντης Μπελέρης υποψήφιος δήμαρχος Χειμάρας

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *