Συνάντηση με την δημοτική σύμβουλο Μαρία Κοκκινάκη

Ο Ζήσης Αναγνώστης, πρόεδρος της Αδελφότητας Τσαουσιωτών Άγιος Βασίλειος. Πρόσφατα, είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με την δημοτική σύμβουλο του Δήμου Αθηναίων, την Μαρία Κοκκινάκη.

Στη συνάντηση αυτή, συζητήσαν για την ενδυνάμωση των σχέσεων μεταξύ της Αδελφότητας φορείς και του ελλαδικού χώρου. Η συνεργασία μας με την Μαρία Κοκκινάκη και τους φορείς του Δήμου Αθηναίων είναι ένα βήμα προς αυτήν την κατεύθυνση.

Πιστεύουμε ότι μέσω αυτής της συνεργασίας, μπορούμε να αναπτύξουμε πιο στενές σχέσεις οι απ΄εδώ με τους απ΄εκεί. Αυτό είναι ένας στόχος που μας ενώνει όλους και για τον οποίο δουλεύουμε από κοινού. Αυτό που επιθυμούμε είναι να δημιουργήσουμε ένα δίκτυο συνεργασίας με φορείς του ελλαδικού χώρου, πάντα για το καλό της ιδιαίτερης μας πατρίδας. Υπάρχουν πολλές ιδέες για το πως μπορεί να πραγματοποιηθεί αυτό και είμαστε ανοιχτοί σε προτάσεις και συνεργασίες. Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη και την αγάπη που δείχνετε στην Αδελφότητα Τσαουσιωτών Άγιος Βασίλειος. Μαζί, μπορούμε να κάνουμε πολλά για τον τόπο μας.

Λίγα λόγια για την Μαρία Κοκκινάκη:

Η Μαρία Κοκκινάκη είναι Οικονομολόγος. Γεννήθηκε, μεγάλωσε και κατοικεί με τον σύζυγό της στην Αθήνα, στα Πατήσια και έχει καταγωγή από τα Χανιά Κρήτης. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) με ειδίκευση στα Χρηματοοικονομικά από το Πανεπιστήμιο Brunel του Λονδίνου και κάτοχος πτυχίου (BSc) Λογιστικής και Χρηματοοικονομικών από το Deree – The American College of Greece. Έχει αποφοιτήσει από το 22ο Γενικό Λύκειο Αθηνών, σχολικό συγκρότημα Γκράβας. Διαθέτει σημαντική πολυετή εργασιακή εμπειρία και εργάζεται σε Τραπεζικό Όμιλο στον τομέα Εταιρικής Τραπεζικής Μεγάλων Ομίλων και Επιχειρήσεων. Κατά το παρελθόν εργάστηκε σε διευθυντικές θέσεις στους τομείς Επενδυτικής Τραπεζικής και Εταιρικών Χρηματοδοτήσεων σε Τραπεζικά και Χρηματοπιστωτικά Ιδρύματα. Από τις αυτοδιοίκητες εκλογές του 2019, είναι εκλεγμένη Σύμβουλος στην 5η Δημοτική Κοινότητα του Δήμου Αθηναίων και μέλος του Δ.Σ. και της Εκτελεστικής Επιτροπής του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ). Συμμετέχει ενεργά σε πολιτιστικές, περιβαλλοντικές και φιλοζωϊκές δράσεις.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *