Προσκεκλημένοι στο πολιτικό γραφείο του Κωστή Χατζηδάκη

23 Νοεμβρίου 2022. Στο πολιτικό γραφείο του Κωστή Χατζηδάκη βρέθηκε ο πρόεδρος της Αδελφότητας Τσαουσιωτών Άγιος Βασίλειος 2019 Ζήσος Αναγνώστης μαζί με τον συνιδρυτή totsaousi.gr Τσάβο Ηλία και τον Αλέξανδρο Μπόρο μέλος του διοικητικού συμβούλιου.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα θέλοντας να μάθουν περισσότερα για την ίδρυση μας, για τις δράσεις και δραστηριότητες και να γνωριστούμε από κοντά.

Έγινε γενική ενημέρωση για την έως τώρα πορεία μας τονίζοντας ότι o στόχος μας είναι να αναδείξουμε ανάγκες και προβλήματα που έχει η κοινότητα των Βορειοηπειρωτών και γενικά ο τόπος μας, έχοντας περάσει 3 δεκαετίες διανύοντας την  4η δεκαετία και ακόμα να διεκδικούμε το αυτονόητο.

Μας ευχαρίστησαν για την έως τώρα πορεία μας και μας παροτρύνουν να συνεχίσουμε με τον ίδιο σεβασμό και αγάπη λέγοντας πως θα ανταποκρίνονται στην προσπάθεια μας.

Για το σοβαρό θέμα που αγωνία όλη η  κοινότητα των Βορειοηπειρωτών για το συνταξιοδοτικό συμπεριλαμβάνοντας και υπερήλικη τονίστηκε ότι είναι προσωπικό στοίχημα του πρωθυπουργό της χώρας Κυριάκος Μητσοτάκης να υλοποιηθούν υποσχέσεις και δεσμεύσεις του.

Στην ερώτηση η αγωνία κορυφώνεται η υπομονή εξαντλείται 

Στόχος της κυβέρνησης είναι να ανοίξει η πλατφόρμα πριν τα Χριστούγεννα  και μέσα στον  Γενάρη να μπουν τα χρήματα για να υπάρξουν τα πρώτα αποτελέσματα.

Τονίστηκε ότι υπήρξαν καθυστερήσεις αλλά όλα κρίνονται από το αποτέλεσμα. Μας δόθηκε ευκαιρία να Τονίσουμε και για τους ασφαλισμένους  στον ΟΓΑ. Το οποίο πολύ συνάνθρωποι μας έχουν πληρώσει και δεν μπορούν να συνταξιοδοτηθούν.

Μηνύματα Ασφαλισμένων στον ΟΓΑ τα καταθέσαμε για να μπορέσει να βρεθεί όσο πιο γρήγορα λύση και για αυτούς τους ασφαλισμένους. Αυτό είναι ένα από τα μηνύματα που καταθέσαμε.

Γκιζελης Ναπολέων γεννηθείς 1954. Ασφαλιμενος 21 Χρόνια στον ΟΓΑ.Δεν χρωστάω τίποτα.Περνω σύνταξη από την Αλβανία για 20 Χρόνια δουλειάς συν  ένα πακέτο πλασματικού χρόνων, δώρο προεκλογικό το 2014. Ως πολιτες με δύο υπηκοότητας που είμαστε, πληρώνοντας τους φόρους στην Αλβανία αγόρασα αυτά τα χρόνια. Το πρόβλημα που προέκυψε είναι ότι μερικά συμπίπτουν με το χρόνο ασφ.στο ογα. Έτσι απλά χωρίς να φτεμε ο νόμος μας αφήνει χωρίς σύνταξη ας δουλέψαμε και πληρώσαμε για 21 χρονια.

Παρακολουθούμε το θέμα δεν εφησυχάζουμε γιατί διεκδικούμε το αυτονόητο με σεβασμό και ηπερηφάνια

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *