Ο Λεωνίδας Παππάς μία μέρα μετά τις εκλογές..

Αγαπητοί συμπατριώτες 

Συμμετείχαμε σε μία μάχη που γνωρίζαμε εκ των προτέρων πως θα ήταν άνιση. 

Δεν είχαμε να αντιμετωπίσουμε εναλλακτική/ες πρόταση/εις αλλά το καθεστώς των Τιράνων, το οποίοεπανέφερε στη χώρα το φόβο και τον εκβιασμό της εξουσίας. Ένα καθεστώς που δεν διστάζει να φυλακίσει την άλλη άποψη όταν νοιώθει ότι απειλείται από αυτήν, όπως στην περίπτωση της Χειμάρρας. 

Μέσα σε ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα και χωρίς κομματικούς μηχανισμούς, καταφέραμε να πείσουμε το 30% των συνδημοτών μας μας 

Θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη και την υπερηφάνεια για την οικογένεια μου, τους συγγενείς μουκαι τους εδώ λιγοστούς τολμηρούς συνεργάτες που μου συμπαραστάθηκαν μέχρι το τέλος. Λυπάμαι για πολλούς άλλους που ενώ τάχθηκαν αρχικά μαζί μου, στην πορείααποστασιοποιήθηκαν ή άλλαξαν στρατόπεδο για ευνόητους λόγους τους οποίους ωστόσο κατανοώ. 

Ιδιαίτερη αναφορά θέλω να κάνω στους δεκάδες νέους και νέες που πίστεψαν στην πρόταση μου. Η αφοσίωση τους ήταν ότι πιο όμορφο αποκόμισα από αυτή τη μάχη. Τους ευχαριστώ θερμά, να είναι περήφανοι και τους διαβεβαιώνω πως αυτός ο αγώνας δεν πήγε χαμένος.

Δεν θα μπορούσα να μην εκφράσω τις ευχαριστίες στην πρωτεύουσα μας τη Φοινίκη που με τίμησε με τοεντυπωσιακό 65%, το χωριό μου το Αλύκο που έδωσε στα δύο παιδιά του το επίσης εντυπωσιακό 93% και τις άλλες κοινότητες που μου έδωσαν πρωτιές όπως τα Καλύβια, τη Λύβενα, τη Δρόβιανη, το Κώσταρι, τον Άγιο Ανδρεα, το Θεολόγο, την Άνω Λεσινίτσα, την Κάτω Λεσινίτσα, τη Γριάζδανη, την Κουλουρίτσα το Λαζάτι και φυσικά όλους τους ψηφοφόρους του δήμου μας. Τους διαβεβαιώνω πως θα τιμήσω την ψήφο τους συνεχίζοντας τον αγώνα για τόπο μας, όπως κάνω άλλωστε όλα αυτά τα χρόνια.

Η τεράστια νίκη του Φρέντη Μπελέρη στη Χειμάρα μας πλημμύρησε με χαρά και περηφάνια. Ας αποτελέσει αυτό το έναυσμα για μία νέα αρχή για την γενικότερη εκπροσώπηση του τόπου μας, την οποία θα στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις.

Λεωνίδας Παππάς

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *