Η επιθυμία της εγγονής, από το Τσαούσι που έγινε πραγματηκότητα

Με αφορμή μια ανάρτηση (ΕΔΩ) που κάναμε 2 Αυγούστου δεχθήκαμε πάρα πολλά μηνύματα στο προσωπικό της “Αδελφότητας Τσαουσιωτών Άγιος Βασίλειος 2019” αλλά ένα από αυτά τα μηνύματα μας συγκίνησε και δεν μπορούσαμε να μείνουμε άπραγοι.

Η εγγονή βλέποντας την ανάρτηση για τους ιατρούς που βρέθηκαν στο κέντρο υγείας στο Αλύκο μετά την πρόσκληση του δήμου Φοινικαίων για δωρεάν ιατρικές εξετάσεις στους κατοίκους του Δήμου, πήρε το θάρρος και μας έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα… Διαβάζοντας προσεκτικά οφείλαμε να επιβεβαιώσουμε όπως είχαμε χρέος και επικοινωνήσαμε τηλεφωνικά με την οικογένεια, μας ευχαρίστησε για ότι έχουμε κάνει μέχρι σήμερα και μας παρακάλεσε να ενεργήσουμε για λογαριασμό τους προς τους αρμόδιους φορείς της δημοτικής αρχής..

Μύνημα εγγονής: Επειδή η γιαγιά μου έχει προβλήματα σοβαρά κ δ μπορεί να σηκωθεί από το κρεβάτι κ να πάει εκεί να την εξετάσουν γίνεται να πάει κάποιος γιατρός στο σπίτι ;;;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Με την ευαισθησία που διακρίνει την “Αδελφότητας Τσαουσιωτών Άγιος Βασίλειος 2019” για θέματα αλληλεγγύης οφείλαμε να ενημερώσουμε άμεσα τον πρόεδρο του χωριού την δημοτική αρχή τους φορείς που είναι αρμόδιοι για τα θέματα αυτά και την Ελένη Παππά που διακρίνεται στο κομμάτι υγείας. Υπήρξε άμεση ανταπόκριση από όλους.

Η “Αδελφότητας Τσαουσιωτών Άγιος Βασίλειος 2019” & totsaousi.gr ιδρύθηκαν για να αναδείξουν και να στηρίξουν, αυτό έχουμε κάνει και θα συνεχίσουμε να κάνουμε στηρίζοντας τους συνανθρώπους μας στηρίζοντας τον τόπο μας.

Οι ιδρυτές της “Αδελφότητας Τσαουσιωτών Άγιος Βασίλειος 2019” σε έκτακτη σύσκεψη με τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου αποφασίσαμε  ομόφωνα να στηρίξουμε με όποιες δυνάμεις και δυνατότητες έχουμε προχωρώντας και ένα βήμα παραπέρα να στηρίξουμε την οικογένεια με δωρεάν τρόφιμα.

Η Ιατρός Ελενη Τζιολου ήρθε ξανά από το Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων Γεωργίου Χατζηκώστα και αυτήν τη φορά στο Τσαούσι και έκανε την επιθυμία της εγγονής πραγματικότητα, εξέτασε τον παππού και την γιαγιά της εγγονής..

Φωτογραφία από την ημέρα της εξέτασης στο Τσαούσι. 14/08/2022

Μπορείτε να μας βρείτε στα παρακάτω Social

Κοινοποιήστε το άρθρο πατώντας στα παρακάτω εικονίδια

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *