Δωρεά τροφίμων από την Αδελφότητα Τσαουσιωτών Άγιος Βασίλειος.

Ακόμα μία δωρεά πραγματοποιήθηκε από την Αδελφότητα Τσαουσιωτών αλλά και από συγχωριανούς μας που είδαν και εκτίμησαν το έργο που πραγματοποιήσαμε από το 2019 ως και σήμερα και μας προσέγγισαν για να βοηθήσουν και εκείνοι στις ανάγκες του τόπου μας.

Μαζί με τους Λιώλης Δημήτρης, Μήτσης Σπύρος, Μπόρος Αλέξανδρος, τον γιατρό από το χωριό μας Τσιάβο Κώσταντίνο, τον Αναγνώστη Ζήση και τον Τσάβο Ηλία, μια μέρα πριν από το Πάσχα προσφέραμε τρόφιμα στους συγχωριανούς μας που ζουν και εργάζονται εκεί διατηρώντας ζωντανή τη φλόγα του τόπου μας.

Ελπίζουμε πως η ενεργή συμμετοχή των συγχωριανών μας θα γίνει ακόμα μεγαλύτερη στο μέλλον, καθώς κάθε Τσαουσιώτης είναι ευπρόσδεκτος από την Αδελφότητα Τσαουσιωτών να βοηθήσει το χωριό μας με όποιον δύναται. Έτσι ώστε να δούμε τον τόπο μας να αναγεννάτε και πάλι και να σφύζει από ζωή όπως κάποτε.

Η δωρεά τροφίμων έγινε στον προαύλιο χώρο του Ιερού ναού Αγίου Βασίλειου στο Τσαούσι ,με τη βοήθεια του προέδρου του χωριού μας Γιώργου Γκούντη και του συγχωριανού μας Χρήστου Νάσιου που στηρίζουν και συνεργάζονται με την Αδελφότητα. Όσοι δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν εκείνη την ημέρα στην εκκλησία για να παραλάβουν την προσφορά μας , φροντίσαμε με την βοήθεια του Χρήστου Νάσιου να τους τα πάμε προσωπικά στα σπίτια τους.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συγχωριανούς μας, που έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον να βοηθήσουν και να στηρίξουν ανάλογες προσπάθειες. Θα γίνει ενημέρωση το πως μπορούν να συμμετέχουν και να βοηθήσουν .

Είμαστε όλοι μαζί σε αυτό!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *