Χορηγία φρούτων και λαχανικών σε άπορες οικογένειες του τόπου μας.

Η Αδελφότητα Τσαουσιωτών Άγιος Βασίλειος  σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό σύλλογο Λιβαδειάς, Άγιος Κοσμάς, προσέφερε σε άπορες οικογένειες φρούτα και λαχανικά. Τα φρούτα και τα λαχανικά επιλεκτικά ένα προς ένα και ταξίδεψαν από την Αθήνα έως τα πάτρια εδάφη μας. Η ευγενική αυτή προσφορά αναδεικνύει έμπρακτα το ενδιαφέρον προς τους συνανθρώπους μας στις δύσκολες συγκυρίες που βιώνουμε καθημερινά!!!

** Από την μέρα που δημιουργήθηκε η ιστοσελίδα μας, totsaousi.gr η ιστοσελίδα του χωριού μας και η σελίδα της «Αδελφότητας Τσαουσιωτών Άγιος Βασίλειος» στο facebook, είδαμε πως όλος ο κόσμος που μας ακολουθεί μας στηρίζει ο καθένας ξεχωριστά με τον τρόπο του. Είμαστε σίγουροι πως σε τέτοιου είδους κινήσεις, υπάρχει πολύς κόσμος που θα θέλει να συνεισφέρει και να βοηθήσει… Αρκετοί μέχρι τώρα έχουν προσπαθήσει να επικοινωνήσουν μαζί μας και να μας πουν πως θα είναι δίπλα μας σε κάθε κίνηση που θα κάνουμε για το κοινό καλό του τόπου και των συνανθρώπων μας εκεί!

Αισθανόμαστε πλέον πως δεν είμαστε μόνοι μας σε όλη αυτή την προσπάθεια και αυτό είναι που μας δίνει δύναμη για να συνεχίσουμε….

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *