Συνάντηση της Αδελφότητας Τσαουσιωτών με την Ομόνοια

Η Αδελφότητα Τσαουσιωτών ανταποκρίθηκε θετικά στο κάλεσμα της Ομόνοιας  για συνάντηση με τον πρόεδρο Βασίλη Κάγιο. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε  στης 13 Μαΐου στο κέντρο της Αθήνας στο ξενοδοχείο  Grecotel Pallas και διέρκησε 3 ώρες.

Ενημερωθήκαμε και συζητήσαμε για σημαντικά θέματα που αφορούν την γενέτειρα μας. Εκ μέρους της Αδελφότητας θέσαμε στο τραπέζι προτάσεις ανάγκες και προβληματισμούς όπως τις έχουμε καταγράψει όλο αυτό το διάστημα που δραστηριοποιούμαστε.

Κυριάρχησε η ανάγκη για συσπείρωση των Βορειοηπειρωτών, για το μέλλον του τόπου μας και για τους ανθρώπους που ζουν και εργάζονται εκεί, να συνεχίσει να υπάρχει ζωή στον τόπο μας.

Σημαντικά θέματα που που συζητήσαμε ήταν το περιουσιακό το οποίο είναι πολύ σοβαρό ζήτημα, αλλά και η απογραφή που θα γίνει τον Οκτώβρη του 2022. Τέλος ο πρόεδρος της Ομόνοιας μας ενημέρωσε  για την εκδήλωση που θα διοργανώσει η Ομόνοια στο πάρκο Τρίτση στις 28 και  29 Μαΐου.

Η Αδελφότητα Τσαουσιωτών δεν θα μπορούσε να αρνηθεί μία τέτοια πρόσκληση, καθώς θέλουμε να στηρίζουμε κάθε και ενέργεια που γίνεται για το καλό των Βορειοηπειρωτών και του τόπου μας.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *