Αποστολή επιστολών προς ανώτερους φορείς

Ενημέρωση για την αποστολή επιστολών προς ανώτερους φορείς

Μετά από ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι στο χωριό μας και όσα είδαμε εκεί, αποφασίσαμε να συντάξουμε επιστολές προς τους ανώτερους φορείς του χωριού μας (Δήμαρχο, Πρόεδρο του χωριού και επίτροπους της εκκλησίας) με σκοπό να προτείνουμε αφιλοκερδή συνεργασία για το καλό του χωριού μας. Οι ενέργειες αυτές θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο της ενημέρωσης με σκοπό κάθε συγχωριανός μας, όπου κι αν βρίσκεται, να μπορεί να ενημερώνεται μέσω της ιστοσελίδα μας για όσα συμβαίνουν στον τόπο μας.

Θα ακολουθήσουν αναρτήσεις των επιστολών αυτών και οι αντίστοιχες απαντήσεις.

Αγαπητοί συγχωριανοί μας,

Στο πλαίσιο της προσπάθειας που γίνεται από τα μέλη της ιστοσελίδας μας totsaousi.gr, γίνεται έκκληση προς όλους τους συγχωριανούς μας, αν κάποιος έχει να συμπληρώσει οτιδήποτε στις προτάσεις μας ή να προτείνει κάτι διαφορετικό για το καλό του τόπου μας, του χωριού μας και της Εκκλησίας, να το αναρτήσει με σκοπό να συζητήσουμε την πρόταση και να απαντήσουμε σε τυχόν απορίες στο πλαίσιο πάντα όσων μπορούμε να γνωρίζουμε.

Μας αφορά όλους μας!

1 thought on “Αποστολή επιστολών προς ανώτερους φορείς”

  1. Ζ Α

    Μάς αφορά όλους !
    Το μέλλον του χωριού και τού τόπου μας εξαρτάται από όλους μας.
    Ή προσπάθεια αυτή γίνετε για να αναδειχτούν ανάγκες και προβλήματα που έχει το χωριό μας, καλό είναι να συμμετέχουμε όλοι όπως μπορεί ο καθένας .
    Κάθε πρόταση η ιδέα είναι πολύτιμη.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *